Ben jij die huismeester die we nodig hebben in Rijswijk?

Vriendelijke, verantwoordelijke huismeester gezocht voor een prachtig bedrijfsverzamelgebouw in Rijswijk

CleaningFellows is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de kantorenschoonmaak en wij zoeken altijd huismeesters en schoonmaaktoppers om ons team te versterken!

Wij zoeken voor een opdrachtgever in Rijswijk een verantwoordelijke, vriendelijke, energieke huismeester (m/v) met enkele jaren relevante werkervaring.

Als huismeester heb je een afwisselende baan. Je werkt 5 dagen in de week van 8.00 tot 12.00 uur. Je bent het eerste aanspreekpunt in het pand voor klachten en storingen en hebt o.a. de volgende taken: het sleutelbeheer, het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden, het begeleiden en controleren van leveranciers, je ziet erop toe dat het afvalbeheer goed verloopt en bent de ogen en oren op de locatie. Je houdt toezicht op de veiligheidsaspecten en de handhaving van de huisregels van de locatie. Je houdt de technische onderhoudslogboeken op orde. Je zorgt er, samen met de schoonmaakcollega's voor dat het gebouw er spik en span bij staat, waardoor de kantoorgebruikers kunnen werken in een frisse, opgeruimde, goed werkende werkomgeving.

Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt. Daarnaast heb je kennis van brandmeldinstallaties, klimaatinstallaties en digitale toegangssystemen.

  • Je woont in de buurt (Rijswijk)

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Als je een BHV/EHBO diploma hebt, is dat een pré

  • Je bent beschikbaar bij calamiteiten

  • Je werkt zelfstandig, bent proactief, flexibel, klantvriendelijk en communicatief sterk

  • Als je een NEN 3140 en brandend- en ontruimingsinstallatie certificaat hebt, is dat ook een pré

Als je bij ons komt werken, word je uiteraard goed ingewerkt en begeleid. Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

ZZP-er? Dan komen we ook graag met je in contact. Lijkt het je leuk om voor ons bij een toffe opdrachtgever te werken en hen blij te maken? Neem dan contact met ons op! We breiden ons team graag uit met enthousiaste nieuwe collega's.

Mail ons je gegevens en CV, dan bellen we je zo snel als mogelijk terug!

We horen graag van je! Je kan ons mailen op welkom@cleaningfellows.nl


Soort dienstverband: Parttime, Freelance/ZZP, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.500,00 - €3.000,00 per maand