Schoonmakers (m/v) gezocht voor vakantieperiode voor kantoor in Eindhoven

Vrolijke, proactieve schoonmakers gezocht voor kantoorpand in Eindhoven in de zomerperiode

CleaningFellows is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de kantorenschoonmaak en wij zoeken altijd schoonmaaktoppers om ons team te versterken! Helemaal nu onze medewerkers na jaren Corona eindelijk weer eens lang op vakantie kunnen....

Wij zoeken voor een kantoor in Eindhoven professionele, verantwoordelijke, vriendelijke, energieke collega's (m/v) met werkervaring in de kantorenschoonmaak die tijdens de zomervakantie kunnen werken.

Je gaat kantoren en algemene ruimten schoonmaken/schoon houden. We verwachten dat je echt goed kan schoonmaken waardoor de klanten kunnen werken in een frisse werkomgeving. Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt.

Als je bij ons komt werken, word je uiteraard goed ingewerkt en begeleid door onze objectleidsters, waar je altijd met vragen terecht kan. Arbeidsvoorwaarden volgens de Schoonmaak CAO, waaronder vakantiedagen en een eindejaarsuitkering.

ZZP-er? Dan komen we ook graag met je in contact.

Lijkt het je leuk om voor ons bij een toffe opdrachtgever te werken en hen blij te maken? Neem dan contact met ons op! We breiden ons team graag uit met enthousiaste nieuwe collega's.

Mail ons je gegevens en CV, dan bellen we je zo snel als mogelijk terug!

Mailen kan via welkom@cleaningfellows.nl

We horen graag van je!

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Freelance/ZZP Salaris: €1.800,00 - €2.100,00 per maand