Schoonmaaksters/schoonmakers gezocht regio Eindhoven

Wij zoeken ervaren, vrolijke, proactieve schoonmaaksters/schoonmakers voor een mooi flexkantoor in Eindhoven.

CleaningFellows is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de kantorenschoonmaak en wij zoeken altijd schoonmaaktoppers om ons team te versterken!

Wij zoeken voor Eindhoven 2 professionele, verantwoordelijke, vriendelijke, energieke schoonmaak(st)ers met werkervaring in de kantorenschoonmaak.

Je gaat kantoren en algemene ruimten schoonmaken/schoon houden. We verwachten dat je echt goed kan schoonmaken waardoor de klanten kunnen werken in een frisse werkomgeving. Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt.

Als je bij ons komt werken, word je uiteraard goed ingewerkt en begeleid door onze objectleidsters, waar je altijd met vragen terecht kan. Je werkt (samen met een collega) 2 tot 4 uur per dag op de locatie. Arbeidsvoorwaarden volgens de Schoonmaak CAO, waaronder vakantiedagen en een eindejaarsuitkering.

ZZP-er? Dan komen we ook graag met je in contact.

Lijkt het je leuk om voor ons bij een toffe opdrachtgever te werken en hen blij te maken? Neem dan contact met ons op! We breiden ons team graag uit met enthousiaste nieuwe collega's.

Bel ons op 070 200 20 81 of mail je gegevens naar welkom@cleaningfellows.nl, dan bellen we je zo snel als mogelijk terug!

We horen graag van je!