top of page

Vacature alert: schoonmakers in Schijndel gezocht

Vrolijke, vriendelijke, ervaren schoonmakers gezocht voor basisscholen in Schijndel (NB)


CleaningFellows is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de schoonmaak van o.a. kantoren, portieken en scholen en wij zoeken altijd schoonmaaktoppers om ons team te versterken!

wij zoeken schoonmakers voor basisscholen in Schijndel. Past deze baan en vacature bij jou?
Vacature alert: schoonmakers in Schijndel gezocht

Wij zoeken per direct voor scholen in Schijndel professionele, verantwoordelijke, vriendelijke, energieke schoonmakers (m/v) met werkervaring in de schoonmaak van basisscholen.


Je gaat lokalen, openbare ruimten, kantine en toiletgroepen schoonmaken/schoon houden. We verwachten dat je echt goed kan schoonmaken waardoor de kinderen in een frisse, schone omgeving kunnen leren en spelen en de leerkrachten kunnen werken in een fijne werkomgeving. Het is belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt.


Als je bij ons komt werken, word je uiteraard goed ingewerkt en begeleid door onze Rayonleidster, waar je altijd met vragen terecht kan. Arbeidsvoorwaarden volgens de Schoonmaak CAO, waaronder vakantiedagen en een eindejaarsuitkering.


Lijkt het je leuk om voor ons bij een toffe opdrachtgever te werken en hen blij te maken? Neem dan contact met ons op! We breiden ons team graag uit met enthousiaste nieuwe collega's.


Het betreft werk in de middag/avond van maandag tot en met vrijdag.


Mail ons je gegevens en je werkervaring, dan bellen we je zo snel als mogelijk terug!


We horen graag van je!Comments


bottom of page