top of page

Over ons

CleaningFellows is een jong, fris schoonmaakbedrijf voor (flex)kantoren en verzamelgebouwen in de Randstad en daarbuiten.  

 

Vanaf ons eerste contact met jullie, zijn wij jullie business partner op het facilitaire gebied. Gelet op onze jarenlange ervaring bij verschillende grote facilitaire bedrijven en overheden voordat we CleaningFellows startten, kunnen wij heel goed met jullie meedenken over de inrichting van het facilitaire proces binnen jullie gebouw. Wij snappen jullie business en daarmee begrijpen we wat jullie nodig hebben. 

 

We weten wat panden nodig hebben aan soft services om tevreden gebouwgebruikers en huurders te krijgen. We zorgen ervoor dat jullie pand er op z’n best bij komt te staan. Met liefde en toewijding zorgen we voor het pand. Zoals je interieurverzorgster thuis die nog net even de kussens opklopt. 

 

Onze schoonmakers zijn, behalve dat ze goed schoonmaken, vriendelijke mensen die contact hebben met de gebouwgebruikers zodat ze hen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ze zien er verzorgd uit en beschikken over de juiste middelen en (duurzame) materialen. Ze zijn verantwoordelijk voor ‘hun pand’ en zorgen daar goed voor.  Binnen CleaningFellows begeleiden we onze schoonmakers intensief. Wanneer wij goed voor onze mensen zorgen, kunnen zij immers goed voor jullie zorgen.
 

Logo_Cf_wit-grijs.png

Ons team

Naast al die toppers op de werkvloer, werken er ook geweldige collega’s op kantoor/en route. We stellen ze graag aan jullie voor:

210312 Judith van Tartwijk Fotografie be

Philip van Beveren

directeur/eigenaar

Philip werkte jaren als (interim) directeur bij grote facilitaire bedrijven. Waarom niet voor onszelf iets opzetten, vroeg hij zich altijd al af. Met CleaningFellows kunnen we dat neerzetten voor klanten, wat wij willen. Los van allerlei bureaucratisch geneuzel ons bedrijf opzetten en klanten blij maken. Met zijn kennis en expertise van de facilitaire dienstverlening zet hij graag mooie schoonmaakconcepten neer bij klanten.

Philip van Beveren

directeur/eigenaar

210312 Judith van Tartwijk Fotografie po

Judith van Tartwijk

manager backoffice

Judith is een fijne manager en een organisatietalent, waardoor de gehele backoffice van CleaningFellows op rolletjes loopt. Onder haar hoede worden o.a. de financiële administratie, het personeelsbeleid, de contracten met klanten en wat al niet meer perfect geregeld.

Judith van Tartwijk

manager backoffice

JudithvanTartwijkFotografie_EefenCodeurp

Eefje van Look

Maddox Media/communicatie

Eefje heeft haar eigen bureau waarmee ze bedrijven ondersteunt bij hun bedrijfsidentiteit, waarbij je kan denken aan een huisstijl, website en bedrijfsvideo. Eefje is vanaf de start van CleaningFellows betrokken bij onder andere de uitwerking van alle communicatiemiddelen van CleaningFellows. Hebben wij een idee in ons hoofd? Eefje zorgt ervoor dat het letterlijk vorm krijgt.

Eefje van Look

Maddox Media/communicatie

bottom of page