top of page

Onze diensten

Wij bieden voor (flex) kantoren en verzamelgebouwen reguliere schoonmaak en specialistische reiniging, leveren passende sanitaire artikelen en kunnen aanvullende diensten voor jullie uitvoeren.

 

Wij zijn CleaningFellows gestart nadat we jarenlang ervaring hebben opgedaan in verschillende grote (facilitaire) bedrijven en binnen de overheid. Daardoor snappen wij jullie business en kunnen wij jullie partner zijn op het facilitaire gebied binnen jullie organisatie. We begrijpen wat panden nodig hebben aan soft services om tot blije kantoorgebruikers/huurders te komen en zien snel waar optimalisatie kan plaatsvinden. 

 

Die ervaring en kennis hebben we gebundeld in onze schoonmaakconcepten die we op maat maken voor onze klanten.

210312 Judith van Tartwijk Fotografie be
210312 Judith van Tartwijk Fotografie be

Reguliere schoonmaak

Wij maken uiteraard de kantoren en algemene en buitenruimten goed schoon. Doordat we op maat gemaakte werkprogramma’s maken die passen bij de wijze waarop jullie gebouw wordt gebruikt en de wensen van de huurders/gebruikers van het pand. We werken resultaatgericht: we leren onze schoonmakers het werkprogramma te volgen, maar vooral te kijken. Kijken of er afwijkingen zijn die eerst moeten worden opgelost. We anticiperen direct op afwijkingen, nog voordat de beheerder ons de opdracht geeft. 

 

Daarnaast zijn onze schoonmakers gewend de oren en ogen van de beheerder of facilitair manager te zijn. Wat we daarmee bedoelen? Ze signaleren kapotte lampen, overlast, verstoppingen, kapotte sloten, koffiemachines die niet werken, sanitaire artikelen die bijna op zijn, enzovoorts. We geven dat altijd direct door aan jullie (of lossen het desgewenst of zoals afgesproken zelf op), waardoor er snel actie kan worden ondernomen en de gebouwgebruikers dus zo min mogelijk overlast hebben van verstoringen. 

 

We werken efficiënt en effectief. Hierdoor kunnen we ook voordelig blijven. 

Reguliere schoonmaak

Specialistische reiniging

Aanvullend op het reguliere schoonmaakonderhoud van jullie pand bieden wij uiteraard ook specialistische reinigingsdiensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud, bouwschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair en opleveringsschoonmaakdiensten.

Een uitdaging op specialistisch schoonmaakvlak? Bel ons, dan denken wij met jullie mee!

210312 Judith van Tartwijk Fotografie be
Specialistische reiniging
210312 Judith van Tartwijk Fotografie be

Sanitaire artikelen

Wij leveren ook de sanitaire artikelen die passen bij jullie schoonmaakconcept en de uitstraling van jullie pand. Denk daarbij aan de dispensers, toiletpapier, handzeep, luchtverfrissing, toiletbrilreiniger, damesverbandcontainers en afvalbakken.

Sanitaire artikelen

Aanvullende diensten

Onze schoonmakers zijn opgeleid om ook aanvullende diensten te leveren, zoals het beheer van de koffiemachines, het verdelen van de post en het bestellen van de sanitaire producten. Daarnaast kunnen we handyman-diensten leveren en kunnen wij de contacten met andere leveranciers voor jullie beheren.

210312 Judith van Tartwijk Fotografie be
Aanvullende diensten
bottom of page