top of page

Dit is CleaningFellows topper Galya!

Galya is een onwijs harde werker, ze doet haar werk met liefde. En dat merk je. Een lieve, stoere dame, die in Nederland hard heeft gewerkt om een goed leven voor haar gezin op te bouwen.


'Ik ben Galya en kom van oorsprong uit Bulgarije. Ik ben geboren in de stad Sliven. Ik ben nu 42 jaar. Ik woon sinds 2008 in Nederland. Ik ben samen met mijn man hier naar Nederland gekomen om te werken. Wij hebben besloten om in Nederland een toekomst op te bouwen. Wij hebben 1 zoon en hij is later naar Nederland gekomen. Onze zoon studeert aan de universiteit.


Mijn hobby is mijn werk. Het leukste vind ik het contact met de mensen en ook om iets voor ze te kunnen betekenen. Eigenlijk heb ik geen dingen die ik moeilijk vind. De leukste momenten zijn als je een compliment krijgt van je werk, want daar doe je het tenslotte voor. Mijn dromen zijn om een gelukkig en gezond leven te mogen leiden samen met mijn familie. Als ik alles heb gedaan, wat ik graag wil en in mijn vermogen ligt dan ben ik trots!!


Mijn tip voor anderen is: werk met volle overgave en geniet van het leven'.


Dank je wel Galya, voor wie je bent en voor je geweldige inzet. Super dat je voor CleaningFellows werkt!

Comentários


bottom of page