top of page

Ontmoet onze Italiaanse topper Lincoln!

Lees hier meer over Lincoln, onze Italiaanse collega. Deze topper werkt op verschillende locaties voor CleaningFellows en waar we hem ook tegen komen, overal staat hij met een stralende lach te werken! Hoe blij kan je met collega's zijn....Lincoln laten we dus mooi nooit gaan ;-)

Lincoln komt dus uit Italië en is 38 jaar oud. Hij verklapt ons dat hij van plan is om in de nabije toekomst te gaan trouwen. Hij heeft nog geen kinderen, maar heeft een hele lieve hond Tartufo waar hij graag veel lange wandelen mee maakt in de parken van Den Haag.


Lincoln heeft, in de spaarzame vrije tijd die hij heeft, bijzondere hobby's! Zo is hij dol op radiografisch bestuurbare auto's. Hij heeft er verschillende en is lid van een club waar ze op een 'track and pit area' racen met hun model auto's.


Lincoln houdt ook enorm van muziek (maken). Helaas kunnen we hem sinds hij in Nederland woont niet meer horen drummen, omdat er in zijn appartement geen ruimte is voor een drumstel. Misschien moeten we in het CleaningFellows kantoor maar eens een drumstel neerzetten, zodat Lincoln de muzikale omlijsting kan doen van de kantoor borrels, als dat straks weer kan!


Ook houdt Lincoln zich graag bezig met 'car detailing'. Ooit van gehoord? Dat is de kunst van het schoonmaken en beschermen van auto's om weer als nieuw te laten 'shinen'. Zijn Alfa Romeo Giulietta ziet er dan ook top uit.


Als we Lincoln naar zijn werk vragen geeft hij aan dat hij het vooral leuk vindt dat je niet lang hoeft te wachten voordat je resultaten van je werk ziet. Je ziet de resultaten gewoon direct verschijnen. Lastig is soms om balans te vinden tussen de klant happy maken en de tijd te bewaken die ik voor een klus heb. Dan probeer ik slim en flexibel te zijn en probeer ik alle twee zo goed mogelijk te doen, aldus Lincoln.


Als we Lincoln vragen naar een mooie herinnering op het werk vertelt hij een anekdote over CleaningFellows eigenaar Philip. Het lukte de twee heren om samen een papier dispenser te repareren toen deze niet meer sloot. Philip gaf Lincoln een high five en zei met een grote glimlach op zijn gezicht: 'nice teamwork mate!'. Toen dacht Lincoln: 'met deze man kan ik werken, hij is oké' ;-)


Lincoln heeft maar één droom: zo gelukkig mogelijk leven! En de dingen gaan in die richting....Lincoln overweegt zijn huis in Italië te verkopen en hier een huis met een tuintje te kopen, zodat hij kan barbecuen in de tuin.


Mooi, Lincoln zegt: je kunt het ware geluk alleen buiten je comfortzone vinden, probeer dapper te zijn en geef nooit op, nooit, nooit! Geloof me, verhuizen naar een ander land lag ver buiten mijn comfortzone.


Tenslotte, wanneer hij trots is op zichzelf? elke keer als hij denkt aan wat hij heeft bereikt sinds hij naar Nederland is verhuisd, wanneer hij naar zijn Alfa Romeo kijkt en altijd als mensen zeggen 'je bent een goede vent'.


Nou Lincoln, je bent ook echt een goede vent. We zijn super blij dat je in ons team zit, dat je bij CleaningFellows hoort!

Comentarios


bottom of page