top of page

Onze nieuwe schoonmaaktopper Claudia!

Mijn naam is Claudia en ik werk sinds vorig jaar bij CleaningFellows. Ik ben 49 jaar en geboren en getogen in Leiden. Op dit moment woon ik in Zoeterwoude. Ik ben trotse moeder van een zoon van 24 en een dochter van 19, heb een relatie en heb lekker veel huisdieren: een Maltezer hondje, 2 konijnen, 2 vogels en 2 bakken met vissen. Het kweken van gupjes is echt leuk!


In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met decoupage; ik knutsel graag en decoreer dan mooie flessen, vazen en zo. Ook ga ik al van kinds af aan naar Feyenoord, samen met een vriendin tussen de die hard supporters. Genieten vind ik dat! Mijn grote droom is om nog ooit naar een concert van Garth Brooks te gaan, ik ben dol op zijn muziek.

Het leuke aan mijn baan vind ik dat de mensen op de locatie waar ik werk mij echt waarderen. Ik krijg iedere dag wel complimentjes en dat vind ik superfijn. Vandaag zei één van de huurders hier tegen zijn gasten: ‘kijk, dat is onze schoonmaakster hier en zij doet het perfect’. Daar word je toch blij van? Lastiger vind ik bijvoorbeeld een situatie waarin iemand, toen ik wilde gaan schoonmaken zonder iets te zeggen de deur voor mijn neus dichtgooide. Ik ben maar weggegaan en later teruggekomen toen er niemand meer was. Misschien had ik moeten zeggen dat ik dat niet zo aardig vond. Maar dat vind ik lastig. Ik ben ook heel blij met CleaningFellows als werkgever; zij zijn heel erg persoonlijk. Dat heb ik bij andere schoonmaakbedrijven nog niet meegemaakt.

Ik droom er van ooit oma te worden, dat zou leuk zijn. En dat het gewoon goed blijft gaan met mijn kinderen. Ik ben enorm trots op ze. Mijn dochter doet de kapperschool. Binnenkort ben ik haar model. Mijn zoon is hoofdagent in Den Haag. Hij komt wel eens op tv; geweldig!

Ook ben ik trots als ik na mijn werk naar huis ga en alles netjes achter heb gelaten voor de mensen. Ik vind het tof om veel voor anderen te doen. Ik krijg ook veel aardigheid terug, heel fijn.

Mijn levensles? Zorg voor elkaar en geniet van ieder moment!


コメント


bottom of page